Install 51 SP3

Discussion regarding installation problems for all products.

Install 51 SP3

Postby ctsui » Thu Aug 28, 2008 4:03 am

Hi,

Do i need to install SP1 and SP2 before installing SP3?

Thanks

Chris
ctsui
 
Posts: 21
Joined: Fri Aug 08, 2008 11:22 am

Re: Install 51 SP3

Postby mvandine » Thu Aug 28, 2008 8:50 am

No. All the defect fixes for SP1 and SP2 are in the SP3 release.
Mike Vandine
Gupta Technologies
User avatar
mvandine
 
Posts: 4120
Joined: Wed Feb 14, 2007 4:15 pm
Location: Perth, Western Australia


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest