TD 6.1 sp3r to sp4 deploy installation

Discussion regarding installation problems for all products.

TD 6.1 sp3r to sp4 deploy installation

Postby spryll » Thu Apr 17, 2014 7:07 am

We are considering moving from Team Developer 6.1 sp3r to 6.1 sp4. My question concerns deployment. Will users need to uninstall their sp3r deploy, or will they be able to update to the sp4 deploy in-place?
spryll
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 11, 2013 5:30 am

Re: TD 6.1 sp3r to sp4 deploy installation

Postby VEspinal » Fri Apr 18, 2014 1:50 pm

Hi:

No, they don't.

Your developers need to uninstall sp3r and then install SP4, compile again the application(s) and update the end users sites with the new deployment files.

HTH

Regards,
Victor Espinal
VEspinal
 
Posts: 384
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:55 am

Re: TD 6.1 sp3r to sp4 deploy installation

Postby spryll » Wed Apr 23, 2014 10:11 am

Thank you, but I have more questions:

Currently we are using 6.1 SP3r in development and all of our customers are installed with the deploy61.exe from SP3r. For our next software release we want to go to the latest SP5. How do we handle this for our customer’s installations? Should we just distribute the deploy61.exe from SP5 and have them run that or do they first have to uninstall the deploy61.exe from SP3r? Or, preferably, can we simply update the deploy files on their installation that have changed for SP5? Looking for the easiest method for them, as many have upwards of 100 clients that would need to be updated.

Thank you,
Sheldon
spryll
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 11, 2013 5:30 am

Re: TD 6.1 sp3r to sp4 deploy installation

Postby VEspinal » Thu Apr 24, 2014 5:00 pm

Hi:

Please take a look on the following link:
http://support.guptatechnologies.com/Do ... eploy.html

Thanks
Victor
VEspinal
 
Posts: 384
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:55 am


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest