Table with Multiselect

Discussions specific to Team Developer 5.1.

Table with Multiselect

Postby slong » Mon Sep 05, 2011 1:10 am

Hi,

I have a table with single selection that I have to change into multi selection. How can I do this? I can't find anything in the properties.
slong
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 20, 2009 4:42 pm

Re: Table with Multiselect

Postby iivanov » Tue Sep 06, 2011 2:03 am

Call SalTblSetTableFlags ( tbl1, TBL_Flag_SingleSelection, FALSE )

If I recall it right, the default table behaviour is multi select, so try to find where is the above flag set to true, and comment it out.
Igor Ivanovic
Image
iivanov
 
Posts: 382
Joined: Thu Dec 20, 2007 5:47 am

Re: Table with Multiselect

Postby slong » Fri Sep 16, 2011 4:15 am

Thanks!! It's working!
slong
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 20, 2009 4:42 pm


Return to Team Developer 5.1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron